aku-dan-photography

Friday, March 25, 2011

pemantauan dalaman

Walaupun Sekolah Aku kecik Tapi tiangnya seribu... Sama macam Sekolah kluster tahap dewa kubupaten! Boleh dikatakan Semua panitia mantap2-dan ini menyebabkan Aku sama2 berlari-aku rasa pinggang Aku Dah kurang hampir 2 inci .. Termasuklah usaha Aku lumor minyak paneh cosway Kat perut.

untuk pemantauan dalaman kali ini Aku Tak menggunakan medium lain seperti powerpoint-kertas atau Sebagai kerana Aku Nak lihat kemampuan Aku untuk mengajar menggunakan Apa yang Ada Pada murid-dan Pada masa yang sama Aku Nak lihat bagaimana sekiranya secara tiba2 Ada pemantau yang lain datang Nak saksikan Aku mengajar-adakah Aku mampu mengajar menggunakan Apa yang Ada?ataupun Aku akan berada dalam tekanan?Semua Tu Aku Dah apply masa gurubesar obzef Aku Tadi.

ternyata Aku masih Lagi mampu untuk menghidupkan suasana pembelajaran yang efektif-tapi Tak nafikan Aku agak gementar juga Bila Ada 2 tetamu duduk dibelakang Sambil tulis2 ketika melihat Aku mengajar!

gurubesar Aku pula speaking omputih like water manakala bakal guru Tu pula Bukan calang2 orang.-ada ba onez.. Major omputih lak Tu.. Sedangkan yang Ada Pada Aku adakah pengalaman hampir 15 tahun dalam dunia pendidikan.(rasa macam Baru semalam jea kuar maktab)

Hari isnin minggu depan Lagi Sekali Aku akan dipantau oleh dr barbara james-berasal Dari manchester united-memang mangkor Rasanya!Nak buat macamMana sebab arahan kementerian-aku menurut perintah jea...

harap2 Aku mampu lepasinya Nanti...

hidup Kena selamba
kulop

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...