aku-dan-photography

Thursday, May 19, 2011

sapa nak anak tak pandai

semua kalau boleh nak anak cemerlang dalam pelajaran.... ukurannya A! A segala2nya..... tapi hakikatnya ada diantara anak tersebut mmg tak terjangkau impian ibubapa. Fitrahnya, setiap manusia ada kekuatan masing2. Untuk anak2, dalam usia 8 tahun sepatutnya dah boleh membaca sukukata yang mudah2...dan mampu untuk kenal huruf sekurang2nya... jika ada anak kita yang masih gagal untuk menepati kriteria sedemikian, bantu2lah mereka. Aku suka murid2 yang dianggap stok2 tak berapa pandai kerana berasa puas betul setiap kali mereka lulus dalam matapelajaran yang ramai gerun.....Bahasa Inggeris..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...