aku-dan-photography

Wednesday, April 28, 2021

UPSR 2021

*Me and my upsr 2019 pupils who scored both 2As in English.


After 33 years... it's finally gone.
I'd been recognizing 'that' paper since 20XX till 20XX.. for 15 years..
 A 15 years of so many souls to be justified and bundles of momentous moments to be remembered too!

On that day, I received a letter ,offering (I didn't apply for it) me to be one of the soul checkers. I was late twenties. It took me for days, browsing through every drops and drips clearly visible Lata Iskandar shallowing waterfall to clear and replenish my mind. It's not a turning back.I hit it.

You met a lot of people whose eyes were made from the droplets of high five. Staring to each of them, it shrunk your Cupid's wings... nevertheless.. thousands of monarch butterflies kept on fluttering inside you and it happened every year.

Now I got less than 15 years to comprehend my journey. The time has come...for me...to smile and sing that...song.

If you missed the train I'm on
You will know that I am gone
You can hear the whistle blow a hundred miles...


#tujea
😑Lapo lain macaim bebenor hari ni...


No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...